Felicitări de nuntă haioase

Felicitări pentru că ați reușit să găsiți cineva care să vă iubească și să vă accepte așa cum sunteți. Să aveți o căsnicie fericită și plină de amintiri frumoase!

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de fericiți și de îndrăgostiți cum sunteți astăzi.

Dragii mei, vă felicităm pentru că ați reușit să găsiți pe cineva care să vă accepte defectele și să vă iubească necondiționat. Sperăm că veți petrece multe ani minunați împreună!

Vă felicităm pentru că ați decis să vă uniți oficial și să începeți să vă iubiți, să vă respectați și să vă susțineți reciproc, chiar și atunci când celălalt este insuportabil. Să aveți o căsnicie fericită!

Felicitări pentru că ați spus "da" și ați ales să vă faceți singuri problemele. Să fiți fericiți împreună!

Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să uitați de toate greșelile pe care le-ați făcut în trecut. Felicitări pentru căsătorie!

În această zi specială de nuntă, am auzit că sunteți pregătiți să vă uniți oficial conturile bancare. Felicitări și noroc!

Să vă trăiți viața împreună ca și cum astăzi ar fi ultima zi! Dar să sperăm că sunt multe zile minunate înainte. Felicitări!

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că dragostea voastră să fie la fel de lungă ca o zi de post.

Felicitări pentru că v-ați găsit partenerul de viață! Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să nu mai fie nevoie să o repetați niciodată.

De la burlaci la căsătoriți - sunteți o echipă acum! Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să nu vă dați seama când au trecut cei 10 ani! Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire, fericire și distracție!

Vă felicităm pentru această zi minunată de nuntă și pentru toate momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună. Nu uitați niciodată să vă mențineți umorul și să continuați să vă bucurați unul de celălalt.

Sărbătoriți această zi specială a nuntii voastre știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de fericire și distracție!

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că petrecerea voastră de nuntă a fost la fel de nebună ca și prietenia noastră. Felicitări și să aveți o căsnicie fericită și plină de amintiri frumoase!

Felicitări pentru că ați ales să împărtășiți toate cele bune și rele ale vieții cu celălalt. Sperăm că veți fi mereu fericiți și că veți rămâne unul lângă celălalt în toate momentele dificile și plăcute.

Astăzi este ziua în care v-ați hotărât să vă uniți destinele și să vă spuneți "da" în fața prietenilor și familiei. Nu vă faceți griji, căsnicia este ca și cum ați conduce o mașină, cu toate acestea, veți fi pasagerul care își va aminti mereu să ia cu el harta. Felicitări pentru căsătoria voastră!

Vă felicităm pentru că ați decis să vă uniți într-o căsnicie și să începeți o viață împreună, pentru a vă putea împărți toate facturile și a vă trezi în fiecare dimineață unul lângă celălalt. Să fiți fericiți și împliniți în căsnicia voastră!

Felicitări pentru că ați găsit cineva care să îndure toate prostiile voastre, să vă iubească pentru ceea ce sunteți și să vă accepte, chiar și atunci când sunteți un pic nervoși. Să aveți o căsnicie fericită și amuzantă!

Căsătoria este ca un codificator. Te poți sări peste o secțiune grea, dar, în cele din urmă, trebuie să o treci pentru a ajunge la final. Felicitări pentru această călătorie și la mulți ani de ziua nunții voastre!

Dragii mei, nu uitați că mărturiile sunt ca și cum ați arunca bani la gunoi. Felicitări pentru nunta voastră și să fiți fericiți!

Felicitări pentru că ați spus "da" în fața prietenilor, familiei și unui preot care a folosit același discurs la fiecare nuntă. La mulți ani!

Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să fiți nevoiți să o repetați la fiecare aniversare! Felicitări!

Astăzi este ziua în care ați decis să vă încheiați viața de burlaci și să începeți viața de îngrijitori ai unei case. Nu uitați să vă păstrați calitățile de burlaci și să vă faceți timp și pentru distracție. Felicitări!

Să fiți fericiți și împreună mereu, chiar și când soacra vine în vizită! Felicitări pentru ziua nunții voastre!

Sperăm că nunta voastră a fost atât de fericită încât să vă faceți amintiri cu adevărat neplăcute în această noapte. Felicitări!

Am fost foarte fericit să fiu invitat la nunta voastră și să mă alătur unei petreceri care nu va fi niciodată la fel de nebună ca ultima din viața de burlac. Felicitări!

Felicitări pentru că ați reușit să găsiți pe cineva care să vă accepte defectele, care să vă iubească necondiționat și care să nu se uite la prețurile la bar. Să aveți o căsnicie fericită!

În ziua nunții voastre, vă doresc ca dragostea voastră să fie la fel de lungă ca lista de invitati. Felicitări!

Felicitări pentru că v-ați unit oficial și ați devenit unul singur. Acum, vă puteți certa și face compromisuri în mod oficial. La mulți ani!