Crăciunul

Astăzi este o zi luminoasă și bună. Îți doresc ca binecuvântarea Domnului să vă aducă liniște în suflet și bucurie. Vreau să vă doresc să fiți buni și să primiți în schimb doar lucruri bune. Crăciun fericit!

Se spune că de Crăciun se întâmplă lucruri nemaipomenite! Vreau să îți doresc ca visele tale să se împlinească în noaptea de Crăciun. Să simți minunea pe propria piele, să simți energie și dorință de a vedea ceva nou.

Iată că a venit și sărbătoarea Crăciunului. Vă dorim tuturor, și celor mari , și celor mici – zâmbet, bună dispoziție, surprize și multă plăcere! Credința să fie sprijinul de nădejde în sufletul oricărui om! Fericire, împlinirea dorințelor, evenimente plăcute și multă dragoste!

Te felicit cu ocazia Crăciunului și îți doresc să trăiești într-o poveste, să faci lucruri bune, să crezi în iubire, să iubești cu toată inima, să trăiești în fericire și să dăruiești fericire celor din jur.

Crăciun fericit! Îți doresc pace, bunătate, o viață frumoasă fără neplăceri și tristeți, cu focul viu al iubirii și credinței. Casa ta să fie plină de confort, iar în inimă să cânte melodia iubirii.

Bunătate, fericire, prieteni adevărați și sănătate tuturor! Fie ca dragostea, speranța și credința să nu vă părăsească, iar toate nenorocirile să se risipească. Fiecare zi să fie asemeni unei sărbători. Crăciun fericit!

Te felicit cu ocazia Crăciunului! Fie ca Domnul să vă păzească locuința, să aveți parte de noroc, iar în aer să simțiți duhul fericirii, al dragostei și al confortului.

Vă felicit pe toți cu ocazia Crăciunului! În această zi vă doresc tuturor să fiți binecuvântați, sănătoși, sinceri și curați unul în fața altuia. Vă doresc ca în fiecare familie să domnească pacea și liniștea, iar minunea să fie un oaspete care nu se lasă mult așteptat. Iubiți, prețuiți și bucurați-vă de viață aici și acum. Și fie ca în lume bunătatea să învingă răul, iar deasupra capului să lumineze mereu soarele. Crăciun fericit tuturor!

Astăzi este o sărbătoare plină de bunătate și lumină! Vreau să îți doresc ca în inimă să trăiască bunătatea, iar sufletul să fie încălzit de iubire. Îngerii să te învelească cu aripile lor, apărându-te de toate nenorocirile și tristețile, bolile și răul de pe Pământ. Lumină și căldură îți doresc. Crăciun fericit!

Vreau să te felicit cu ocazia Crăciunului și să îți doresc bunătate și pace. În familie să ai parte de dragoste. În suflet să ai liniște, în inimă – credință. Fie ca îngerul păzitor să te conducă spre fericire și să te apere de tristețe. În calea vieții să ai parte de speranță, iar în muncă – de succes. Crăciun fericit!

Te felicit cu ocazia Crăciunului și îți doresc din inimă să ai un înger păzitor la spate, speranță, fericire în suflet, bunăstare, succes pe drumul vieții, înțelegere în familie, bunătate și pace în casă. Dumnezeu să te apere împreună cu toată familia!

În această zi s-a născut fiul lui Dumnezeu! Să vă fie binecuvântate acțiunile drepte și intențiile bune. Fie ca Domnul să vă apere de oameni răi, de boli și de gânduri urâte. Crăciun fericit.

Când stelele de Crăciun vor lumina pe cer, iar zăpada moale se va așterne pe pământ, fie ca în fiecare casă să coboare îngerul păzitor și printr-o simplă mișcare din aripi să aprindă focul confortului, să umple inima de căldură, pace și liniște. Fie ca noaptea de Crăciun să dăruiască fiecărui om o poveste frumoasă. Credeți în minuni! Crăciun fericit!

Fie ca această zi să vă permită să adunați în jurul mesei toți oamenii dragi sufletului. Fiți veseli, aventurieri, mulțumiți. Fie ca îngerii să cânte pentru voi! Fie ca binele să se întâmple cât mai des, iar răul să te ocolească!

Îți doresc să auzi melodia Crăciunului, să crezi în povestea de iarnă, să îți pui o dorință. În această zi orice se poate împlini, trebuie doar să crezi! Fii sincer, emană bunătate, ajută-i pe ceilalți să creadă în ei, bucură-te de sărbătoare și încălzește-i pe cei apropiați cu grija și căldura ta. Crăciun fericit!

Și din nou a venit Crăciunul în casa noastră! În această zi vreau să vă felicit pe toți și să vă doresc mulți ani de viață, sănătate multă, bunătate și lumină. Vă doresc ca prietenia și dragostea să fie cuvintele care definesc această lume. Gândurile să vă fie pozitive, inima – caldă, intențiile – bune. Slavă lui Hristos!

Te felicit cu ocazia Crăciunului și îți doresc ca din acest moment, inima ta să simtă doar fericire și iubire, casa să vi se umple de pace și căldură, sufletul să fie plin de puteri și speranță, calea să fie mereu luminată. Îți doresc iubire sinceră, vești minunate și întâlniri frumoase!

Te felicit cu ocazia Crăciunului, cu ocazia sărbătorii care aduce speranță și dragoste, fericire și credință. Îți doresc atmosferă fericită în casă și să se împlinească tot ce ai visat. Să alungi tristețile și neplăcerile din viața ta!

Crăciun fericit! Îți doresc ca în fiecare zi să se întâmple minuni în viața ta, iar de dimineață și până seara să simți credință și speranță. Fie ca în această sărbătoare luminată să gândești pozitiv și să fii fericit!