Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Sa-ti fie plina viata de bucurie, zambete si momente frumoase alaturi de cei dragi! La multi ani!

💏 de Nuntă

Cununie

Vă felicităm pentru că ați ales să vă uniți viețile și să împărtășiți toate momentele frumoase și dificile împreună. Să vă iubiți și să vă respectați întotdeauna unul pe altul.

La mulți ani Cumătra

La mulți ani, draga mea cumatra! Sper să ai parte de o zi specială și de o viață plină de sănătate, fericire și împliniri!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Femeie, astăzi e doar ziua ta! La mulţi ani!

💏 de Nuntă

Cununie

Sărbătoriți această zi specială a cununiei știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti omul care mi-a transformat viata intr-o poveste de dragoste minunata si imi amintesc cu bucurie fiecare zi petrecuta alaturi de tine. La multi ani, dragul meu sot!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie in fiecare zi a noului an. Sa te simti iubita, apreciata si respectata si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi. Sa ai curajul sa iti urmezi visurile si sa ai parte de realizari in toate domeniile vietii tale.

💏 de Nuntă

Cununie

Sperăm că veți fi mereu fericiți și împliniți împreună, că veți reuși să treceți peste toate obstacolele și să vă bucurați de toate bucuriile vieții. Felicitări pentru căsătorie!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Fie ca această zi să fie una plină de iubire și de voie bună, nașule! Îți doresc multă putere și multe zile fericite în noul tău an de viață! La mulți ani și sărbători frumoase alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Să crești mare și sănătos, să fii mereu înconjurat de oameni dragi și să ai parte de multe realizări în viață. La mulți ani, fiul meu iubit!

🎈 Ziua de naștere

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun ce însemni pentru mine. Iţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai dulce! Te iubim foarte mult și îți dorim să ai parte de toată fericirea și sănătatea din lume. Ești cea mai bună mamă din lume și suntem recunoscători pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu.

🎈 Ziua de naștere

Astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo! LA MULŢI ANI!

La mulți ani

"La mulți ani cu multă dragoste și bucurie în suflet! Fie ca ziua ta să fie plină de momente frumoase și de amintiri care să îți rămână mereu în inimă!"

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani! Sper că această zi specială să fie plină de fericire, dragoste și de multe cadouri!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)